Magazin > VIP
498 ogledov

Princ Andrew bo jezen: Tako je nanj v resnici gledal Jeffrey Epstein

princ andrew Profimedia
Kmalu bo izšla knjiga Tine Brown The Palace Papers: Inside the House of Windsor.

Telegraph je objavil nekaj izsekov iz knjige The Palace Papers: Inside the House of Windsor avtorice Tine Brown, ki med drugim govori tudi o odnosu med princem Andrewom in obsojenim pedofilom Jeffreyjem Epsteinom. Ta o princu ni imel visokega mnenja. 

"Epstein je vedel, na katere gumbe mora pritisniti. V prinčevem značaju je bila praznina. Zato se je tudi smejal glasneje in se veliko hvalil. Kljub vsem palačam, v katerih je živel, in služinčadi, ki ga je naslavljala z nazivom Sir, bo vedno ostal le kraljičin drugi sin. Epstein je spretno izkoristil Andrewevo zamero. Žena bančnika, ki je na večerji pri Epsteinu sedela poleg Andrewa, mi je povedala, kako je princ nenadoma izjavil: 'Ne vem, zakaj ljudje članov kraljeve družine ne spoštujejo bolj.'," je zapisala Brown in dodala, da je Epstein v princu videl "idiota, a uporabnega idiota". "Viden član kraljeve družine, četudi z vprašljivim ugledom, je v tujini kljub temu močan magnet. Epstein je prijatelju zaupal, da je z vojvodo in njegovim finančnikom obiskoval tuje trge, kjer so Andrewa vlade morale sprejeti. Z njegovo pomočjo je Epstein s temi ljudmi, mnogokrat tudi sumljivimi, sklepal posle."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.