Princ Andrew: Ko misliš, da ne more biti huje …

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nove govorice o princu Andrewu.
Oglej si celoten članek

Zanka okoli vratu princa Andrewa je vse bolj tesna … Ameriški zvezni sodnik Lewis Kaplan je zavrnil zahtevo odvetnikov britanskega princa, da zavrže civilno tožbo Virginie Giuffre zaradi spolne zlorabe v sodelovanju s pokojnim Jeffreyjem Epsteinom in njegovo sodelavko Ghislaine Maxwell. Giuffrejeva trdi, da jo je princ spolno zlorabil, ko je bila mladoletna.

Govorice okoli tega prijateljstva postajajo vse bolj zaskrbljujoče – vsaj za kraljevo družino. V dokumentarnem filmu "Ghislaine, princ Andrew in pedofil“ so namreč poročali, da je bil Andrew v zvezi z Ghislaine. To sta potrdila dva neodvisna vira, nekdanji zaposleni na dvoru pa je izjavil, da je bila Ghislaine v palači redna gostja.

Newyorška porota je nekdanjo pomočnico milijarderja Jeffreyja Epsteina, decembra spoznala za krivo petih od skupaj šestih točk obtožnice zaradi sodelovanja pri spolnih zlorabah mladoletnic. 60-letnici grozi do 65 let zapora.

Kraljica je Andrewa, ki sicer velja za njenega ljubljenca, kaznovala. Odvzela mu je vse nazive in privilegije. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.