Magazin > VIP
5208 ogledov

Princ Andrew: Ko misliš, da ne more biti huje …

princ andrew Profimedia
Nove govorice o princu Andrewu.

Zanka okoli vratu princa Andrewa je vse bolj tesna … Ameriški zvezni sodnik Lewis Kaplan je zavrnil zahtevo odvetnikov britanskega princa, da zavrže civilno tožbo Virginie Giuffre zaradi spolne zlorabe v sodelovanju s pokojnim Jeffreyjem Epsteinom in njegovo sodelavko Ghislaine Maxwell. Giuffrejeva trdi, da jo je princ spolno zlorabil, ko je bila mladoletna.

Govorice okoli tega prijateljstva postajajo vse bolj zaskrbljujoče – vsaj za kraljevo družino. V dokumentarnem filmu "Ghislaine, princ Andrew in pedofil“ so namreč poročali, da je bil Andrew v zvezi z Ghislaine. To sta potrdila dva neodvisna vira, nekdanji zaposleni na dvoru pa je izjavil, da je bila Ghislaine v palači redna gostja.

Newyorška porota je nekdanjo pomočnico milijarderja Jeffreyja Epsteina, decembra spoznala za krivo petih od skupaj šestih točk obtožnice zaradi sodelovanja pri spolnih zlorabah mladoletnic. 60-letnici grozi do 65 let zapora.

Kraljica je Andrewa, ki sicer velja za njenega ljubljenca, kaznovala. Odvzela mu je vse nazive in privilegije. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.