Princ Charles s solznimi očmi zapustil bolnišnico

Foto: Profimedia princ charles Foto: Profimedia princ charles Foto: Profimedia princ charles
Kako hudo je v resnici s princem Philipom?
Oglej si celoten članek

Moža britanske kraljice Elizabete II., princa Philipa, so pred nekaj dnevi sprejeli v bolnišnico. Dvor je takrat sporočil, da se je vojvoda Edinburga počutil slabo in da je v bolnišnici preventivno, kaj točno se dogaja, pa niso razložili. 

V nedeljo je 99-letnika obiskal njegov sin Charles in Britance je za Philipa še bolj zaskrbelo, saj so obiski v bolnišnicah tudi za člane kraljeve družine dovoljeni le v izrednih razmerah. Poleg tega Charles, ki je imel po obisku očeta v avtu solzne oči, ne živi v Londonu, ampak v kraju Gloucestershire, ki je od prestolnice oddaljen 160 kilometrov. Svoje posestvo prestolonaslednik v času koronavirusa ni zapuščal, če ni bilo nujno potrebno ...

The Sun tudi poroča, da je Harry v ZDA v karanteni, če bi se dedkovo stanje poslabšalo in bi se moral vrniti  v London.

Philip je moral v bolnišnico tudi decembra, a jo je lahko na srečo po nekaj dneh počitka spet zapustil. Držimo pesti, da bo tudi tokrat tako. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 22:29 23. Februar 2021.

    Halo, ata bo star 100 let. Od nečesa pri tej starosti pač človek mora umreti. In to ni tragedija!!!

  • 18:03 23. Februar 2021.

    Mogoče se pa naš monarh poslavlja. Si predstavljajte?

  • 16:31 23. Februar 2021.

    Najbolj zlobni ljudje sveta brez problema dosežejo 100let, nikakor ni pravice na tem svetu! Tudi njega bo čakal dan pred …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.