Princ Harry se norčuje iz golih fotografij

Foto: EPA
Foto: EPA
Britanski princ Harry se je včeraj prvič po škandalu v Las Vegasu pojavil v javnosti, kjer pa ni ignoriral nedavnega incidenta. Sproščeno se je namreč norčeval iz svojih golih fotografij.
Oglej si celoten članek

Pred dvema tednoma je princ Harry spet poskrbel za reklamo britanske kraljeve družine, saj so naslovnice številnih revij po svetu krasile fotografije, na katerih v Adamovem kostumu objema golo dekle. A Harry se zaradi dogodka ne skriva, temveč se na račun tega celo šali. Med včerajšnjim govorom in podelitvijo nagrad na dobrodelnem dogodku WellChild, ki je namenjen resno bolnim otrokom, je povedal: "Vsi vi otroci, družine, medicinske sestre in zdravniki ste tako izredni, da vas je z besedami težko opisati. Ker pa se ne sramujem izpostavljanja, bom poskusil," je dejal, občinstvo pa je njegove besede nagradilo s smehom in glasnim aplavzom. Harry je že nekaj let pokrovitelj te dobrodelne organizacije.

Eden od otrok, šestletni Alex Logan, je za televizijo ITV News povedal, da je hotel princu povedati, da je "vesel, da je obdržal vse obleke na sebi". Ko pa sta se srečala, mu je Harry požugal s prstom in mu dejal, naj ne omenja škandala. "Ti se lepo pazi svoje mame. Videti je, da hočeš reči nekaj, kar ne bi smel, a veš, da ti je prepovedala."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.