Magazin > VIP
19 ogledov

Princ Harry se norčuje iz golih fotografij

princ Harry EPA
Britanski princ Harry se je včeraj prvič po škandalu v Las Vegasu pojavil v javnosti, kjer pa ni ignoriral nedavnega incidenta. Sproščeno se je namreč norčeval iz svojih golih fotografij.

Pred dvema tednoma je princ Harry spet poskrbel za reklamo britanske kraljeve družine, saj so naslovnice številnih revij po svetu krasile fotografije, na katerih v Adamovem kostumu objema golo dekle. A Harry se zaradi dogodka ne skriva, temveč se na račun tega celo šali. Med včerajšnjim govorom in podelitvijo nagrad na dobrodelnem dogodku WellChild, ki je namenjen resno bolnim otrokom, je povedal: "Vsi vi otroci, družine, medicinske sestre in zdravniki ste tako izredni, da vas je z besedami težko opisati. Ker pa se ne sramujem izpostavljanja, bom poskusil," je dejal, občinstvo pa je njegove besede nagradilo s smehom in glasnim aplavzom. Harry je že nekaj let pokrovitelj te dobrodelne organizacije.

Eden od otrok, šestletni Alex Logan, je za televizijo ITV News povedal, da je hotel princu povedati, da je "vesel, da je obdržal vse obleke na sebi". Ko pa sta se srečala, mu je Harry požugal s prstom in mu dejal, naj ne omenja škandala. "Ti se lepo pazi svoje mame. Videti je, da hočeš reči nekaj, kar ne bi smel, a veš, da ti je prepovedala."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.