Princ Harry: Toliko otrok bova imela

Foto: Profimedia
Princ Harry je v pogovoru z dr. Jane Goodall razkril, koliko otrok nameravata imeti z Meghan.
Oglej si celoten članek

Princ Harry se je za izdajo revije Vogue, ki jo je uredila njegova soproga, pogovarjal z znamenito Jane Goodall. Med pogovorom je beseda nanesla tudi na družino in kako gleda na skrb za okolje po rojstvu sina Archieja. 

Priznal je, da odkar ima otroka, na stvari gleda drugače. "A vedno sem se trudil in poskušal poskrbeti, še preden sem imel otroka in upal, da bi imel otroke ..." je dejal, ko mu je v besedo vskočila Goodallova: "Ne preveč." Na njeno pripombo je Harry odvrnil: "Dva, največ!" Pošalil se je, da sta se z ženo v luči skrbi za okolje zavezala, da bosta imela dva otroka. 

Očitno se ne bo zgledoval po starejšem bratu, ki ima tri otroke, vse glasnejše pa so tudi govorice, da naj bi kmalu naznanili, da je vojvodinja Kate v veselem pričakovanju. 

Magazin Meghan in Harryju očitno prekipelo: Na te govorice sta se odzvala!

jo razumete? Meghan Markle: Zato molči kot grob

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.