Princ Harry zaljubljen v ameriško televizijsko zvezdnico

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Princ Harry naj bi bil v zadnjih tednih izjemno dobre volje. Razlog za to ima dolge noge in rjave lase.
Oglej si celoten članek

Britanski princ Harry naj bi se do ušes zaljubil v ameriško igralko Meghan Markle, ki je Slovencem znana iz serije Nepremagljivi dvojec (Suits). "Že leta ni bil tako srečen. Je v zelo sproščenem obdobju in Meghan mu je pot prekrižala v pravem trenutku. Uživata v skupnih trenutkih in se s prihodnostjo ne obremenjujeta. Med njima je definitivno kemija. Harry je zvezo skrival, ker se boji, da bi se Meghan prestrašila. Ve, da se bodo stvari spremenile, ko bo informacija pricurljala v javnost, zaveda pa se tudi, da tega ne bo mogel več dolgo skrivati,“ je povedal vir. 32-letni princ je 35-letno lepotico spoznal v Torontu, ko je promoviral igre za invalidne nekdanje vojake Invictus Games. Meghan tam živi, saj v tem mestu snemajo serijo, ki jo je katapultirala med zvezde.

Meghan, ki so jo v zadnjih tednih kar nekajkrat opazili v Londonu, se je leta 2011 poročila s producentom Trevorjem Engelsonom, a sta se zakonca po dveh letih razšla. Nazadnje je intimno prijateljevala z nekim kuharjem, sedaj pa živi sama z dvema kužkoma.

Tako kot Harry se tudi Meghan ukvarja s humanitarnimi deli. V začetku leta je odpotovala v Ruando, kjer imajo težave s pitno vodo, je ambasadorka Združenih narodov, bila pa je tudi v Afganistanu in podprla ameriške vojake. Nič čudnega, da sta nad temnolasko navdušena tudi Harryjev brat William in njegova žena.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.