Magazin > VIP
74 ogledov

Princ Harry zaljubljen v ameriško televizijsko zvezdnico

Meghan Markle Profimedias
Princ Harry naj bi bil v zadnjih tednih izjemno dobre volje. Razlog za to ima dolge noge in rjave lase.

Britanski princ Harry naj bi se do ušes zaljubil v ameriško igralko Meghan Markle, ki je Slovencem znana iz serije Nepremagljivi dvojec (Suits). "Že leta ni bil tako srečen. Je v zelo sproščenem obdobju in Meghan mu je pot prekrižala v pravem trenutku. Uživata v skupnih trenutkih in se s prihodnostjo ne obremenjujeta. Med njima je definitivno kemija. Harry je zvezo skrival, ker se boji, da bi se Meghan prestrašila. Ve, da se bodo stvari spremenile, ko bo informacija pricurljala v javnost, zaveda pa se tudi, da tega ne bo mogel več dolgo skrivati,“ je povedal vir. 32-letni princ je 35-letno lepotico spoznal v Torontu, ko je promoviral igre za invalidne nekdanje vojake Invictus Games. Meghan tam živi, saj v tem mestu snemajo serijo, ki jo je katapultirala med zvezde.

Meghan, ki so jo v zadnjih tednih kar nekajkrat opazili v Londonu, se je leta 2011 poročila s producentom Trevorjem Engelsonom, a sta se zakonca po dveh letih razšla. Nazadnje je intimno prijateljevala z nekim kuharjem, sedaj pa živi sama z dvema kužkoma.

Tako kot Harry se tudi Meghan ukvarja s humanitarnimi deli. V začetku leta je odpotovala v Ruando, kjer imajo težave s pitno vodo, je ambasadorka Združenih narodov, bila pa je tudi v Afganistanu in podprla ameriške vojake. Nič čudnega, da sta nad temnolasko navdušena tudi Harryjev brat William in njegova žena.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.