Princ William menda znorel zaradi Netflixovega prizora, jih bo tožil?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Prizor je Netflix posnel le nekaj metrov od Williamovega doma.
Oglej si celoten članek

Vse več gledalcev misli, da je priljubljena Netflixova serija Krona zaradi natančnega sosledja dogodkov in upodobitve likov bolj dokumentarec kot pa serija. Princa Williama pa naj bi najbolj ujezila prizor, ki so ga snemali le 800 metrov od njegovega doma, v Kensingtonski palači. Gre za prizor, ki so ga snemali na isti lokaciji, kot se je leta 1994 tudi zgodil, ko je Diana v črni obleki prišla na dobrodelni dogodek galerije Serpentine. Istega večera je Charles na nacionalni televiziji priznal, da je bil ženi nezvest.

V središču pete sezone Netflixove serije bo odmevni Dianin intervju, pišejo britanski mediji, ki ga je novinarju BBC-ja Martinu Bashiru dala leta 1995 in med drugim priznala, da so bili v njenem zakonu trije. Že dolgo se govori, da kraljeva družina ne odobrava serije, prizor, ki ga je v vlogi Diane odigrala igralka Elizabeth Debicki, pa naj bi princa Williama tako razburil, da naj bi se kraljeva družina zaradi portretiranja likov odločila za tožbo. 

Foto: Profimedia Krona

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:46 21. November 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.