Magazin > VIP
13334 ogledov

Princ William menda znorel zaradi Netflixovega prizora, jih bo tožil?

princ william, princ harry Profimedia
Prizor je Netflix posnel le nekaj metrov od Williamovega doma.

Vse več gledalcev misli, da je priljubljena Netflixova serija Krona zaradi natančnega sosledja dogodkov in upodobitve likov bolj dokumentarec kot pa serija. Princa Williama pa naj bi najbolj ujezila prizor, ki so ga snemali le 800 metrov od njegovega doma, v Kensingtonski palači. Gre za prizor, ki so ga snemali na isti lokaciji, kot se je leta 1994 tudi zgodil, ko je Diana v črni obleki prišla na dobrodelni dogodek galerije Serpentine. Istega večera je Charles na nacionalni televiziji priznal, da je bil ženi nezvest.

V središču pete sezone Netflixove serije bo odmevni Dianin intervju, pišejo britanski mediji, ki ga je novinarju BBC-ja Martinu Bashiru dala leta 1995 in med drugim priznala, da so bili v njenem zakonu trije. Že dolgo se govori, da kraljeva družina ne odobrava serije, prizor, ki ga je v vlogi Diane odigrala igralka Elizabeth Debicki, pa naj bi princa Williama tako razburil, da naj bi se kraljeva družina zaradi portretiranja likov odločila za tožbo. 

Krona | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 1
  • Jewell_Hart 11:46 21.november 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice