Magazin > VIP
24000 ogledov

Srhljivo, kot da je Lady Di vstala od mrtvih

Krona
1/11
Profimedia
Na las podobni ...

Netflix že snema novo, 5. sezono priljubljene serije Krona, ki govori o življenju britanske kraljeve družine in temelji tudi na resničnih dogodkih. Serija je že dvignila veliko prahu, sploh v zadnji, 4. sezoni, ko v ospredje stopi kontroverzen zakon princa Charlesa in princese Diane. V novi sezoni je v Dianine čevlje stopila igralka Elizabeth Debicki (fotografije v galeriji), ki je s pomočjo maskerke in frizerke že skoraj srhljivo podobna pokojni princesi Diani.

Krona | Avtor: Profimedia Profimedia

V legendarni zapeljivi mali črni oblekici, ki jo je Diana nosila junija 1994, pa je igralka videti izrezana Lady Di. Obleko je Diana nosila na dobrodelni prireditvi za galerijo Serpentine, in sicer istega večera kot je princ Charles na nacionalni televiziji javno priznal, da je bil soprogi nezvest. Mediji so zato takrat obleko poimenovali "maščevalna", oziroma "poglej, kaj zamujaš" obleka, oblikovala pa jo je grška oblikovalka Christina Stambolian.

Komentarjev 6
  • peter992 13:54 15.november 2021.

    Spet bo kaj pisat in brat.

  • Avatar jate
    jate 09:45 15.november 2021.

    ma ste bedni...pravijo da ima vsak svojega dvojnika nekje po svetu...in če je nekdo podoben pokojniku ,še ni SRHLJIVO....srhljivo bi bilo ,če bi se zvedelo da DIANA ni umrla ampak uprizorila lastno smrt, spremenila identiteto, plastično operacijo itd. itd.

Sorodne novice