Magazin > VIP
8402 ogledov

Dianin kip: Tako sta se na slovesnosti gledala Harry in William

princesa diana Profimedia
Na vrtu Kensingtonske palače so odkrili kip v spomin pokojni princesi Diani, ki bi danes praznovala 60. rojstni dan.

Slovesnost je zaradi koronavirusa potekala v ožjem krogu. Bolj kot kip pa je javnost zanimalo, kako se bosta pred kamerami vedla brata, princ Harry in princ William, ki sta na dogodek prišla brez svojih soprog.

William in Harry sta na slovesnost prišla skupaj. V javnosti sta se tako skupaj pokazala prvič po aprilu. V izjavi sta se strinjala, da svojo mamo pogrešata čisto vsak dan, da se ju spominjata po njeni ljubezni, moči in karakterju, značilnostih, ki so jo odlikovale kot borko za dobro po vsem svetu. 

Izpostavila sta upanje, da bo kip za vedno opominjal na njeno zapuščino in se pri tem zahvalila vsem po svetu, ki ohranjano spomin nanjo. Brata sta očitno uživala na slovesnosti, veliko je bilo smeha in druženja z ostalimi gosti, poročajo britanski mediji. 

Kot je znano, je njun odnos že nekaj časa skrhan, po intervjuju za Oprah pa je prepad med njima še večji.
Kip, ki stoji na "Potopljenem vrtu“, kjer je Diana zelo rada preživljala svoj prosti čas in ki je tako umaknjen, da se prometa ne sliši, je delo kiparja Iana Rank-Broadleyja

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.