Princ William: Palača je bolezen skrivala

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Okoli njega vladala panika.
Oglej si celoten članek

Princ William se je spomladi okužil s koronavirusom. O tem javnosti ni obvestil, ker Otočanov ni želel vznemirjati, poroča The Sun.
Zbolel naj bi kmalu za svojim očetom Charlesom. Njegovo stanje je bilo resno, saj je imel težave z dihanjem. Na posestvu Anmer Hall, ker živi z družino, se je samoizoliral, zanj so skrbeli dvorni zdravniki, še poročajo.

"Kar močno ga je zadelo. V nekem trenutku je imel celo težave z dihanjem, zato so bili vsi okoli njega precej panični,“ je povedal vir.

Kljub bolezni pa William ni le počival, ampak je v mesecu aprilu po telefonu ali prek video klica opravil kar 14 službenih pogovorov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 13:10 3. November 2020.

    to je tak, da odsluzene igralke in pevke dobijo malo pozornosti pac recejo da so bile v mladosti spolno nadlegovane …

  • 17:09 2. November 2020.

    Na delovni čas s polnim delovnim časom zaslužim več kot 25000 USD na mesec. Prejšnji mesec je moj ček na …

  • 11:16 2. November 2020.

    Svetovna tema in dogodek😌, le koga to zanima?. Samo bedni mediji to poročajo, ko nimajo,kaj drugega pisati.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.