Princ William: To naj bi bil razlog, da se je poročil s Kate

Foto: Profimedia
Tega o kraljevem paru še niste vedeli ...
Oglej si celoten članek

Princ William je s Kate Middleton poročen od leta 2011, v zakonu pa so se jima rodili trije otroci, George (6), Charlotte (4) in Louis (1). Kljub vsem obveznostim in protokolom kraljeve družine par, vsaj v javnosti, deluje srečno in skladno. 

Pred poroko pa sta bila Kate in Will postavljena pred veliko preizkušnjo. Princ je namreč kar sedem let služil v britanski vojski, kjer so mu postavili ultimat: ali naj svojo zvezo za nekaj časa da na pavzo ali pa naj se s Kate poroči. S Kate kot vojak namreč ni smel živeti v izvenzakonski skupnosti, prav tako z njim ni smela potovati na služenje v vojaški bazi v Bovingtonu in Dorsetu, saj so se vojakom lahko pridružile le soproge. 

Par kljub ultimatu ni prekinil svoje zveze, zdržala sta vse do poroke leta 2011, torej pet let nista živela pod isto streho, Will pa je v voski ostal še dve leti po poroki, do leta 2013, ko je zaradi družinskih obveznosti službo v vojski obesil na klin. 

Kraljeva golobčka sta vmes prekinila svojo zvezo, in sicer sta se po štirih letih ljubezni za kratek čas razšla leta 2007.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:22 27. Oktober 2019.

    zato ker ga rada faše v rit..kot ana

  • 08:11 26. Oktober 2019.

    delat naj gresta lenobe

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.