Prince Charles je prevaral tudi Camillo

Foto: EPA
Foto: EPA
Princ Charles naj bi bil naenkrat kar s tremi – s princeso Diano, Camillo Parker in podjetnico Sue Townsend.
Oglej si celoten članek

Princa Charlesa omenjajo v še eni zgodbi o varanju. Njegovo ime je polnilo tabloidne naslovnice, ko se je šušljalo, da je le nekaj dni pred poroko z Diano noč preživel s plavolaso Camillo. Zdaj pa je v novi biografiji o Charlesu (Prince Charles: The Passions and Paradoxes of an Improbable Life – Strasti in paradoksi neverjetnega življenja princa Charlesa) zapisano, da je varal tudi Camillo.

Medtem ko je bil še vedno poročen z Diano in ko je Camilli obljubljal, da bo nekoč samo njen, naj bi se zapletel tudi s podjetnico Sue Townsend.

"Šokantna knjiga je Camillo ponižala. Ko je izvedela, kaj vse piše v njej, je popolnoma znorela. Vedno je mislila, da ima Charlesa samo zase in da mu je ona dovolj,“ je povedal neimenovani vir, piše RadarOnline: "Norela je, ko je izvedela, da jo je varal z žensko, ki jo drugi opisujejo kot mlajša, lepša različica Camille.“

Po besedah avtorice knjige Sally Bedell Smith Sue ne zanika, da bi se med njima s Charlesom kaj pletlo. "Ja, dobro sva se razumela in sva si bila blizu. A to je bilo dolgo časa nazaj,“ je povedala Sue.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 14

  • 00:56 8. Januar 2017.

    Jebač pravi....nač čovek... :-)

  • 07:10 6. Januar 2017.

    Če imaš tako kamelo, ti pa res ni treba dvakrat premislit, kam boš dal prstek.

  • ode
    19:07 5. Januar 2017.

    Najbrž mu dela le še jezik.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.