Princesa Charlene bi skoraj umrla

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Žena monaškega kneza Alberta, princesa Charlene, je šokirala z izkušnjo iz otroštva.
Oglej si celoten članek

Preden je spoznala princa Alberta, je bila Južnoafričanka Charlene Wittstock zelo uspešna plavalka. Med drugim je nastopila na olimpijskih igrah, na All Africa Games pa je trikrat osvojila zlato medaljo, enkrat pa srebrno.

Zaradi številnih uspehov v bazenu je zgodba o najbolj šokantni izkušnji iz otroštva, ki jo je 37-letnica za Radio Vatican delila z javnostjo, veliko presenečenje. "Najbolj sem se bala tega, da bi umrla v vodi. Kot otrok bi se namreč skoraj utopila,” je razkrila Charlene, ki se je v Rimu udeležila konference o zdravju, na katerem so govorili tudi o strašljivo visokem številu ljudi, ki umrejo zaradi utopitve.

Charlene se s svojo fundacijo Fondation Princesse Charlène de Monaco že leta zavzema zato, da bi se lahko otroci in mladostniki iz revnih družin udeležili tečajev plavanja. Ta tema ji sicer ni pri srcu zaradi lastne izkušnje, ampak predvsem zaradi njenega bratranca, ki se je utopil, ko je bil star pet let. "Poleg tega je v vodi vnukinjo izgubil naš dober prijatelj. Med počitnicami pa sem videla, kako so se trije ljudje utopili."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.