Magazin > VIP
211 ogledov

Princesa Charlene bi skoraj umrla

charlene Profimedias
Žena monaškega kneza Alberta, princesa Charlene, je šokirala z izkušnjo iz otroštva.

Preden je spoznala princa Alberta, je bila Južnoafričanka Charlene Wittstock zelo uspešna plavalka. Med drugim je nastopila na olimpijskih igrah, na All Africa Games pa je trikrat osvojila zlato medaljo, enkrat pa srebrno.

Zaradi številnih uspehov v bazenu je zgodba o najbolj šokantni izkušnji iz otroštva, ki jo je 37-letnica za Radio Vatican delila z javnostjo, veliko presenečenje. "Najbolj sem se bala tega, da bi umrla v vodi. Kot otrok bi se namreč skoraj utopila,” je razkrila Charlene, ki se je v Rimu udeležila konference o zdravju, na katerem so govorili tudi o strašljivo visokem številu ljudi, ki umrejo zaradi utopitve.

Charlene se s svojo fundacijo Fondation Princesse Charlène de Monaco že leta zavzema zato, da bi se lahko otroci in mladostniki iz revnih družin udeležili tečajev plavanja. Ta tema ji sicer ni pri srcu zaradi lastne izkušnje, ampak predvsem zaradi njenega bratranca, ki se je utopil, ko je bil star pet let. "Poleg tega je v vodi vnukinjo izgubil naš dober prijatelj. Med počitnicami pa sem videla, kako so se trije ljudje utopili."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.