Princesa Charlene se je oglasila, tak je bil odziv

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Objavila je voščilo.
Oglej si celoten članek

Charlene se je po prihodu v Evropo umaknila v kliniko v Švico. Kot je povedal njen soprog, knez Albert, potrebuje čas zase, saj je izčrpana. Letošnje leto je bilo za princeso peklensko, saj je bila zaradi vnetja ušesne votline več mesecev ločena od družine. Iz Južnoafriške republike se je vrnila v začetku novembra, a že čez nekaj dni odpotovala v Švico.
nove fotke Izjave, ki bodo princeso Charlene verjetno prizadele
Čeprav je knez javno povedal, da njen odhod ni povezan z domnevnimi zakonskimi težavami, s covidom, rakom ali ponesrečeno lepotno operacijo, govorice ne potihnejo. Še zlasti Monačani si želijo slišati princesino verzijo dogodkov, a Charlene o tem molči, je pa na Instagramu objavila voščilo. "Vsem želim lepe in varne praznične dni,“ je zapisala ob sliki svoje družine. Veselje, da se je oglasila, je bilo sicer veliko. Charlene njeni sledilci želijo predvsem hitro okrevanje in lepe praznike.

Ali bo knežja družina božič preživela skupaj, še ni znano. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 00:37 23. December 2021.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • 21:19 22. December 2021.

    Kdaj bomo izvedeli resnico, kaj se skriva za vsem tem, trpita pa otroka. Tudi njena druzina, starsa in 2 brata, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.