Magazin > VIP
25697 ogledov

Princesa Charlene se je oglasila, tak je bil odziv

princesa charlene Profimedia
Objavila je voščilo.
Charlene se je po prihodu v Evropo umaknila v kliniko v Švico. Kot je povedal njen soprog, knez Albert, potrebuje čas zase, saj je izčrpana. Letošnje leto je bilo za princeso peklensko, saj je bila zaradi vnetja ušesne votline več mesecev ločena od družine. Iz Južnoafriške republike se je vrnila v začetku novembra, a že čez nekaj dni odpotovala v Švico.
princesa charlene nove fotke Magazin Izjave, ki bodo princeso Charlene verjetno prizadele
Čeprav je knez javno povedal, da njen odhod ni povezan z domnevnimi zakonskimi težavami, s covidom, rakom ali ponesrečeno lepotno operacijo, govorice ne potihnejo. Še zlasti Monačani si želijo slišati princesino verzijo dogodkov, a Charlene o tem molči, je pa na Instagramu objavila voščilo. "Vsem želim lepe in varne praznične dni,“ je zapisala ob sliki svoje družine. Veselje, da se je oglasila, je bilo sicer veliko. Charlene njeni sledilci želijo predvsem hitro okrevanje in lepe praznike.

Ali bo knežja družina božič preživela skupaj, še ni znano. 

Komentarjev 3
  • Avatar Ollaliolla
    Ollaliolla 00:37 23.december 2021.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • villa 21:19 22.december 2021.

    Kdaj bomo izvedeli resnico, kaj se skriva za vsem tem, trpita pa otroka. Tudi njena druzina, starsa in 2 brata, kot da jih ni. Prebrala, da so od vsega zacetka vso v monaku, da jim je princ Albert preskrbel stanovanja ...prikaži več in lagodno zivljenje, brata tam odprla biznis, skratka vsi uzivajo v blaginji, za svojo hcerko in sestro pa jim ocitno ni mar. Res zalostno, kako denar in bogastvo pokvari ljudi, ki gledajo samo svojo korist.