Princesa Charlene se je vrnila, a ne domov ...

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Iz Monaka prihajajo nove informacije o princesi Charlene.
Oglej si celoten članek

Monačani so na vest, da se njihova princesa vrača domov, čakali več mesecev. Najprej so stiskali pesti za njeno vrnitev iz Južnoafriške republike, ki je zaradi vnetja ušesne votline ni mogla zapustiti, nato pa za čim hitrejše okrevanje v Švici, kamor se je zatekla le nekdaj dni po vrniti domov. Razlog naj bi bila huda izčrpanost.

12. marca so dočakali veselo novico. Charlene je zdrava in prihaja nazaj v Monako, a ne domov ... Namesto v palačo se je odpeljala na podeželsko posestvo Grimaldijevih, „Roc Agel“, ki se nahaja na meji med Francijo in Monakom. Na ta hrib se je večkrat umaknila tudi Albertova mama, kneginja Grazia Patricia.

Monačani svoje princese očitno še ne bodo tako kmalu videli ... "Ko ji bo zdravje dopuščalo, se bo princesa z veseljem spet družila z Monačani, ki jih je tako zelo pogrešala," so pred malo več kot enim tednom sporočili iz palače, kjer so imeli v zadnjem letu z demantiranjem govoric, da je zakon kneza v krizi, ogromno delo.

Veliko olja na ogenj je prilila tudi Albertova nekdanja ljubimka in mama njegovega sina Alexandra, ki je Charlene v nekem intervjuju očrnila. Več o tem TUKAJ

Preden je Charlene zapustila Švico, so zdravniki zanjo pripravili poseben program, ki se ga mora držati, da ne bi ponovila starih napak, poroča Bunte. Del tega je tudi nadaljevanje terapije.

 


(Quelle: vip.de)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.