Magazin > VIP
13958 ogledov

Princesa Charlene se je vrnila, a ne domov ...

princesa charlene Profimedia
Iz Monaka prihajajo nove informacije o princesi Charlene.

Monačani so na vest, da se njihova princesa vrača domov, čakali več mesecev. Najprej so stiskali pesti za njeno vrnitev iz Južnoafriške republike, ki je zaradi vnetja ušesne votline ni mogla zapustiti, nato pa za čim hitrejše okrevanje v Švici, kamor se je zatekla le nekdaj dni po vrniti domov. Razlog naj bi bila huda izčrpanost.

12. marca so dočakali veselo novico. Charlene je zdrava in prihaja nazaj v Monako, a ne domov ... Namesto v palačo se je odpeljala na podeželsko posestvo Grimaldijevih, „Roc Agel“, ki se nahaja na meji med Francijo in Monakom. Na ta hrib se je večkrat umaknila tudi Albertova mama, kneginja Grazia Patricia.

Monačani svoje princese očitno še ne bodo tako kmalu videli ... "Ko ji bo zdravje dopuščalo, se bo princesa z veseljem spet družila z Monačani, ki jih je tako zelo pogrešala," so pred malo več kot enim tednom sporočili iz palače, kjer so imeli v zadnjem letu z demantiranjem govoric, da je zakon kneza v krizi, ogromno delo.

Veliko olja na ogenj je prilila tudi Albertova nekdanja ljubimka in mama njegovega sina Alexandra, ki je Charlene v nekem intervjuju očrnila. Več o tem TUKAJ

Preden je Charlene zapustila Švico, so zdravniki zanjo pripravili poseben program, ki se ga mora držati, da ne bi ponovila starih napak, poroča Bunte. Del tega je tudi nadaljevanje terapije.

 


(Quelle: vip.de)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.