Princesa Charlene spet tarča hudih kritik

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Z objavo fotografije je dodobra razburila nasprotnike tega praznika.
Oglej si celoten članek

Princesa Charlene je v zadnjem času kar precej aktivna na družabnih omrežjih, kjer pogosto objavlja fotografije s svojima otrokoma. Tokrat je po noči čarovnic na Instagramu objavila fotografijo svojih otrok, na kateri pozirata v maskah. Princ Jacques se je preoblekel v grofa Drakulo, princesa Gabrielle pa je bila buča. Z objavo fotografije pa je dodobra razburila nasprotnike praznovanja tega praznika.

Po objavi fotografije so se namreč hitro zvrstili številni komentarji in nekateri so se spraševali, ali se noč čarovnic praznuje tudi v Monaku? Precejšnje število komentarjev je izražalo nasprotovanje temu prazniku. Ne strinjajo se namreč s tem, da člani monaške družine praznujejo noč čarovnic. Veliko je bilo očitkov, da se s praznovanjem noči čarovnic poveličuje hudiča, čarovnice ... A je med komentarji moč najti tudi nekaj takšnih, ki jim praznovanje noči čarovnic ni predstavljalo težav in se jim princesina objava ni zdela sporna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.