Magazin > VIP
23325 ogledov

Princesa Charlene spet tarča hudih kritik

princesa charlene, knez albert Profimedia
Z objavo fotografije je dodobra razburila nasprotnike tega praznika.

Princesa Charlene je v zadnjem času kar precej aktivna na družabnih omrežjih, kjer pogosto objavlja fotografije s svojima otrokoma. Tokrat je po noči čarovnic na Instagramu objavila fotografijo svojih otrok, na kateri pozirata v maskah. Princ Jacques se je preoblekel v grofa Drakulo, princesa Gabrielle pa je bila buča. Z objavo fotografije pa je dodobra razburila nasprotnike praznovanja tega praznika.

Po objavi fotografije so se namreč hitro zvrstili številni komentarji in nekateri so se spraševali, ali se noč čarovnic praznuje tudi v Monaku? Precejšnje število komentarjev je izražalo nasprotovanje temu prazniku. Ne strinjajo se namreč s tem, da člani monaške družine praznujejo noč čarovnic. Veliko je bilo očitkov, da se s praznovanjem noči čarovnic poveličuje hudiča, čarovnice ... A je med komentarji moč najti tudi nekaj takšnih, ki jim praznovanje noči čarovnic ni predstavljalo težav in se jim princesina objava ni zdela sporna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.