Princesa Charlotte dobila novo zaposlitev

Foto: EPA Charlotte Casiraghi Foto: EPA Charlotte Casiraghi Foto: EPA Charlotte Casiraghi Foto: FameFlynet Charlotte Casiraghi Foto: FameFlynet Charlotte Casiraghi Foto: FameFlynet Charlotte Casiraghi
Monaška princesa Charlotte Casiraghi je postala nov obraz italijanske modne hiše Gucci.
Oglej si celoten članek

Vnukinja legendarne princese Grace Kelly je uradno postala obraz modne hiše Gucci. Charlotte je sicer že več let močno predana tej znamki, saj nosi izključno njihova oblačila, zvesta jim je tudi pri jahanju, saj Gucci redno skrbi tudi za njeno jahaško opremo. To izdelujejo izrecno le zanjo in je ni mogoče dobiti v prosti prodaji. Princesa je tudi tesna prijateljica kreativne direktorice Fride Giannini, ki je priznala, da 25-letno Charlotte uvršča na svoj seznam največjih modnih ikon. "Predstavlja moderno kraljevino, odlikuje pa jo prirojena eleganca in sodoben, a hkrati brezčasen stil," je o novem obrazu povedala Gianninijeva.

Mlada princesa je sicer velika ljubiteljica mode in redno obiskuje revije po vsej Evropi. Septembra lani se je pojavila na naslovnici francoskega Vogua in s tem sledila stopinjam svoje mame Caroline, ki je to storila leta 1979.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.