Magazin > VIP
28 ogledov

Princesa Charlotte dobila novo zaposlitev

Charlotte Casiraghi
1/6
FameFlynet
Monaška princesa Charlotte Casiraghi je postala nov obraz italijanske modne hiše Gucci.

Vnukinja legendarne princese Grace Kelly je uradno postala obraz modne hiše Gucci. Charlotte je sicer že več let močno predana tej znamki, saj nosi izključno njihova oblačila, zvesta jim je tudi pri jahanju, saj Gucci redno skrbi tudi za njeno jahaško opremo. To izdelujejo izrecno le zanjo in je ni mogoče dobiti v prosti prodaji. Princesa je tudi tesna prijateljica kreativne direktorice Fride Giannini, ki je priznala, da 25-letno Charlotte uvršča na svoj seznam največjih modnih ikon. "Predstavlja moderno kraljevino, odlikuje pa jo prirojena eleganca in sodoben, a hkrati brezčasen stil," je o novem obrazu povedala Gianninijeva.

Mlada princesa je sicer velika ljubiteljica mode in redno obiskuje revije po vsej Evropi. Septembra lani se je pojavila na naslovnici francoskega Vogua in s tem sledila stopinjam svoje mame Caroline, ki je to storila leta 1979.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.