Princesa Kate v bolnišnici, ne kaže dobro!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Tam bo ostala vsaj dva tedna, razkrivajo prve informacije.
Oglej si celoten članek

Valižanska princesa Kate je pristala v bolnišnici. Danes je prestala abdominalni kirurški poseg, so sporočili iz palače Kensington.

Šlo naj bi za načrtovan obisk. Za kakšen poseg je šlo, ostaja skrivnost, v palači so zgolj zanikali, da bi šlo za rakavo obolenje. 

A glede na informacije poseg ni bil nedolžen. 42-letna Kate namreč predvidoma še več mesecev ne bo mogla opravljati dolžnosti. "Glede na zdravniška priporočila, se zelo verjetno ne bo vrnila k javnim dolžnostim vsaj do velike noči," piše v izjavi. Obenem navaja, da želi Kate ohraniti zasebnost svojega zdravstvenega stanja in prosi za razumevanje javnosti. Če bo prišlo do kakšnih sprememb njenega stanja, bodo v palači obvestili javnost. 

Kot poroča BBC, je skopost uradnih izjav glede stanja princese sicer pričakovana, a ton sporočila in nekatere podrobnosti vseeno dokazujejo, da gre za resno stanje. V bolnišnici bo ostala do dva tedna, rehabilitacija pa bo trajala kar tri mesece. Če bi bil poseg manjše narave, bi Kate gotovo hitreje spustili v domačo nego. 

Kate, žena prestolonaslednika Williama in mater njunih treh otrok Georga, Charlotte in Louisa, je imela zelo natrpan decembrski urnik in ni v javnih nastopi z ničemer nakazala, da bi lahko imela zdravstvene težave.

Malo po tem so iz palače sporočili, da tudi kralja Karla III. prihodnji teden čaka kirurški poseg. Več o tem na povezavi.

dezurni@styria-media.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 10:58 18. Januar 2024.

    no kost je vržena ,zdaj pa jo brž obglodat

  • 09:00 18. Januar 2024.

    Ne glede nato, kaj si mislim o teh preživetih monarhih, je Katka hkrati tudi mama, žena, sestra, teta, ... in …

  • 22:24 17. Januar 2024.

    S skrivanjem dejstev se ustvarja samo še večji firbec pri ljudeh.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.