Princesa Madeleine se izogiba očetu

Foto: Žurnal24 Madeleine se zaradi očeta nerada vrača v Stockholm. (Foto: Reuters)
Švedska princesa Madeleine noče biti v bližini svojega očeta, kralja Carla Gustafa, saj se okrog njega stalno pojavljajo govorice, povezane s seks škandali.
Oglej si celoten članek

Švedski kralj Carl Gustaf zadnje mesece ni nepriljubljen le pri svoje narodu, temveč tudi pri svoji hčerki princesi Madeleine. Ta se mu že nekaj časa izogiba, vzrok za to pa so zgodbice, ki ves čas krožijo okrog njega. Potem ko je bilo lani razkrito, da je stalen gost v bordelih srbskih mafijcev, je zdaj prišlo na dan, da obstajajo tajni posnetki, na katerih se njegov prijatelj z mafijo dogovarja o odkupu fotografij, na katerih kralj opazuje lezbični seks.

 

In ravno zato se 28-letna princesa raje zadržuje v New Yorku, kjer je zaposlena v mamini dobrodelni organizaciji. Čez lužo se odpravi le, če se res mora, tako kot nedavno, ko je Carl Gustaf praznoval rojstni dan. "Te zgodbice o mojem očetu so tako utrujajoče," je povedala v nekem intervjuju in dodala, da za rojstni dan, ki ga praznuje 10. junija, ne bo odšla domov v Stockholm.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.