Magazin > VIP
29 ogledov

Princesa Madeleine se izogiba očetu

Madeleine se zaradi očeta nerada vrača v Stockholm. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Švedska princesa Madeleine noče biti v bližini svojega očeta, kralja Carla Gustafa, saj se okrog njega stalno pojavljajo govorice, povezane s seks škandali.

Švedski kralj Carl Gustaf zadnje mesece ni nepriljubljen le pri svoje narodu, temveč tudi pri svoji hčerki princesi Madeleine. Ta se mu že nekaj časa izogiba, vzrok za to pa so zgodbice, ki ves čas krožijo okrog njega. Potem ko je bilo lani razkrito, da je stalen gost v bordelih srbskih mafijcev, je zdaj prišlo na dan, da obstajajo tajni posnetki, na katerih se njegov prijatelj z mafijo dogovarja o odkupu fotografij, na katerih kralj opazuje lezbični seks.

 

In ravno zato se 28-letna princesa raje zadržuje v New Yorku, kjer je zaposlena v mamini dobrodelni organizaciji. Čez lužo se odpravi le, če se res mora, tako kot nedavno, ko je Carl Gustaf praznoval rojstni dan. "Te zgodbice o mojem očetu so tako utrujajoče," je povedala v nekem intervjuju in dodala, da za rojstni dan, ki ga praznuje 10. junija, ne bo odšla domov v Stockholm.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.