Princesa se je maščevala paparacem

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Paparaci so izvohali raj, v katerem švedska princesa Madeleine in njen mož Chris preživljata medene tedne.
Oglej si celoten članek

Chris in Maddy sta se po poroki odpravila na Sejšele, in to v isti hotel, v katerem sta medene tedne preživljala tudi britanski princ William in njegova Kate. Najela sta 500 kvadratnih metrov veliko vilo, ki na noč stane 5800 evrov.

Žal pa je tam, kot se je pokazalo že v primeru princa Williama, za varnost slabo poskrbljeno. Paparacem je namreč uspelo posneti nekaj fotografij, ki je je objavil švedski tabloid. Fotografijo lahko vidite tukaj.

Princesa in njen soprog sta bila nad obnašanjem fotografov zelo razočarana. "Na žalost so se švedski tabloidi odločili, da uničijo najino pravico do zasebnosti, saj so objavili najine zasebne fotografije,“ je Madeleine zapisala na Facebooku in se na svojevrsten način maščevala paparacem.
Na druažbnih omrežjih je namreč kar sama objavila fotografijo z medenih tednov in tako njihovim fotografijam na trgu zmanjšala vrednost. Ob fotografiji je zapisala: "Uživam ob pogledu na miren ocean.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.