Magazin > VIP
26 ogledov

Princesa se je maščevala paparacem

madeleine Facebook
Paparaci so izvohali raj, v katerem švedska princesa Madeleine in njen mož Chris preživljata medene tedne.

Chris in Maddy sta se po poroki odpravila na Sejšele, in to v isti hotel, v katerem sta medene tedne preživljala tudi britanski princ William in njegova Kate. Najela sta 500 kvadratnih metrov veliko vilo, ki na noč stane 5800 evrov.

Žal pa je tam, kot se je pokazalo že v primeru princa Williama, za varnost slabo poskrbljeno. Paparacem je namreč uspelo posneti nekaj fotografij, ki je je objavil švedski tabloid. Fotografijo lahko vidite tukaj.

Princesa in njen soprog sta bila nad obnašanjem fotografov zelo razočarana. "Na žalost so se švedski tabloidi odločili, da uničijo najino pravico do zasebnosti, saj so objavili najine zasebne fotografije,“ je Madeleine zapisala na Facebooku in se na svojevrsten način maščevala paparacem.
Na druažbnih omrežjih je namreč kar sama objavila fotografijo z medenih tednov in tako njihovim fotografijam na trgu zmanjšala vrednost. Ob fotografiji je zapisala: "Uživam ob pogledu na miren ocean.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.