Princeso čaka težka operacija

Foto: EPA
Foto: EPA
Norveško prestolonaslednico Mette-Marit ta teden čaka težka operacija vratu, po kateri bo morala okrevati več tednov.
Oglej si celoten članek

Mette-Marit bo v bolnišnici zaradi operacije vratu, ki je potrebna zaradi hernije diska, preživela nekaj dni, nato pa bo morala doma počivati še več tednov. Do božiča so zato že odpovedali vse njene kraljeve obveznosti; med drugim bi morala obiskati nekaj ameriških držav, a se to ne bo zgodilo.

Mamica treh otrok je morala zaradi istih zdravstvenih težav oktobra odpovedati tudi obisk Finske, zato je njen mož princ Haakon odpotoval sam. "To je že nekaj časa njena velika težava in ravno zato ne moremo izključiti, da bo morda odsotna še dlje," je za javnost povedala njena predstavnica Marianne Hagen.

Bolečine v vratu so se pri princesi začele že leta 2008, po padcu v Ukrajini, ko se je spotaknila na tlakovani ulici in se močno udarila v glavo. Ker je imela pretres možganov, so morali preostanek obiska odpovedati. Dve leti pozneje je zaradi vnovičnih bolečin v vratu zamudila tudi zimske olimpijske igre v Vancouvru.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.