Magazin > VIP
103 ogledov

Princeso čaka težka operacija

Mette-Marit EPA
Norveško prestolonaslednico Mette-Marit ta teden čaka težka operacija vratu, po kateri bo morala okrevati več tednov.

Mette-Marit bo v bolnišnici zaradi operacije vratu, ki je potrebna zaradi hernije diska, preživela nekaj dni, nato pa bo morala doma počivati še več tednov. Do božiča so zato že odpovedali vse njene kraljeve obveznosti; med drugim bi morala obiskati nekaj ameriških držav, a se to ne bo zgodilo.

Mamica treh otrok je morala zaradi istih zdravstvenih težav oktobra odpovedati tudi obisk Finske, zato je njen mož princ Haakon odpotoval sam. "To je že nekaj časa njena velika težava in ravno zato ne moremo izključiti, da bo morda odsotna še dlje," je za javnost povedala njena predstavnica Marianne Hagen.

Bolečine v vratu so se pri princesi začele že leta 2008, po padcu v Ukrajini, ko se je spotaknila na tlakovani ulici in se močno udarila v glavo. Ker je imela pretres možganov, so morali preostanek obiska odpovedati. Dve leti pozneje je zaradi vnovičnih bolečin v vratu zamudila tudi zimske olimpijske igre v Vancouvru.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.