Priznal: Nina pozabljena, Ambroževa nova simpatija znana lepotica

Foto: Ana Gregorič
Foto: Ana Gregorič
Pravi, da z Nino že nekaj časa nista več par, čeprav je ona pred dobrim tednom trdila drugače.
Oglej si celoten članek

Ambrož Vahen je za zurnal24.si priznal, da z Nino Radi, s katero sta se v jeseni spoznala v resničnostnem šovu Kmetija, tudi v drugem poskusu zveze ni šlo in da sta že nekaj časa narazen, čeprav nam je Nina še 22. februarja zatrdila: "Z Ambrožem sva še vedno skupaj, a vse skupaj je bilo preveč noro. Boom je bil, ko sva se razšla in potem še drugič, ko sva se pobotala, zato sva se odločila, da malo pustiva skupne objav, da se vse malo pomiri. Sva pa skupaj in tudi nadaljujeva gradnjo hiše."

Ambrož pa se je na družbenem omrežju že pojavil z novo mlado lepotico, kandidatko za Miss Slovenije, prav tako svetlolaso Ano Oder. Ana je za zurnal24.si povedala, da se z Ambrožem poznata že od prej, da sta le prijatelja, a dopušča možnost, da se iz njunega prijateljstva razvije kaj več. Medtem ko je Ambrož veliko bolj skrivnosten. "Ančika je Ančika (smeh), v redu kolegica, ta prava Korošica. Ali se bo iz tega razvilo kaj več? Tukaj ne bom nič rekel, pametno molčim," je v smehu povedal za zurnal24.si.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 15:30 5. Marec 2022.

    bo vsaj zobotrebec imel vedno pri roki

  • 19:36 4. Marec 2022.

    Tale se pa rad "zeza", je pa primitiven.

  • 19:29 4. Marec 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.