Magazin > VIP
15477 ogledov

Nina Radi ujeta z mlajšim, Ambroža ni na spregled

nina radi, ambrož vahen kralj Instagram
Kaj se dogaja v ljubezenskem razmerju našega trenutno najbolj znanega resničnostnega parčka?

Nina Radi in Ambrož Vahen sta se lansko leto spoznala v resničnostnem šovu Kmetija, svojo zvezo nadaljevala tudi v resničnem življenju, se decembra razšla in po novem letu spet pobotala. A golobčka svoje sreče več ne delita na družbenih omrežjih, zato smo ju vprašali, ali njuna ljubezenska sreča še drži?

Ambrož zadeve ni želel komentirati, je bila pa toliko bolj zgovorna Nina. "Z Ambrožem sva še vedno skupaj, a vse skupaj je bilo preveč noro. Boom je bil, ko sva se razšla in potem še drugič, ko sva se pobotala, zato sva se odločila, da malo pustiva skupne objav, da se vse malo pomiri. Sva pa skupaj in tudi nadaljujeva gradnjo hiše," je za zurnal24.si zaupala Nina.

Kljub zgornjim beseda pa so jo že danes zasačili z drugim in sicer z znanim resničnostnim zvezdnikom Janom Klobaso. A le v profesionalni navezi, Nina in Jan v nove, spotu Urbana Vidmarja namreč igrata ljubimca. 

Komentarjev 3
  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 19:36 23.februar 2022.

    Bolano!

  • Evangelina_Moore 13:18 23.februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

  • Avatar pantani
    pantani 09:56 23.februar 2022.

    Kdo so to in zakaj pišete o njih?!!!

Sorodne novice