Magazin > VIP
53176 ogledov

Kmetija: Nina Radi za konec zveze krivi tudi ti dve znani Slovenki

nina radi, ambrož vahen kralj Instagram
Tako ji odgovarja Karin.

Ambrož Vahen Kralj je konec decembra povedal, da sta se z Nino Radi, ki jo je spoznal v šovu Kmetija, razšla. Nina je to demantirala, češ da sta medijem le vrgla kost. 

Nina Radi ko bo nina videla ... Magazin Kmetija: Ambrož Vahen Kralj se s takšnim humorjem loteva ljubezenske krize

"To je nateg. Eden govori tako, drugi tako. Vržeš kost. Seveda imava kdaj kakšno nesoglasje, ker Ambrož rad napiše kaj drugim dekletom. Da bi se za vedno razšla, pa ne drži," nam je takrat povedala Nina, na vprašanje, ali sta z Ambrožem morda na "pavzi", pa je odgovorila: "Ne, na nobeni pavzi. Bila sva skupaj za božič, potem sem šla delat v Sevnico. Že v Kmetiji sva govorila, da bova medijem rekla, da sva šla narazen, ker naju zanima odziv."

nina radi, ambrož vahen kralj Kmetija Magazin Kmetija: Med Nino in Ambrožem je očitno tokrat zares konec, to sta sedaj naredila

Za Svet24 pa je sedaj dejala, da sta bila na "pavzi". "Že ves čas govorim, pa me očitno nihče v medijih ne sliši: vzela sva si pavzo, da malo razmisliva in razčistiva sama pri sebi, ali je to to. Ne vem, ali sva se sploh razšla. Zdaj sva se odločila, da bova skupaj, da bova skupaj načrtovala prihodnost." Na vprašanje, ali je bil kriv tudi medijski pritisk, pa je odgovorila: "Vsekakor je prisoten medijski pritisk, to ni preprosto. A še bolj so bili prisotni zlobni jeziki, ki nama niso privoščili, da sva skupaj; to se je dogajalo že na Kmetiji, mislim na Romano in na Karin. Odločila sva se, da bova določene ljudi popolnoma odstranila iz svojega življenja."

Karin ne ve, o čem Nina govori. "Tole me je šokiralo. Z Nino sva se, ko je bilo šova konec, pogovorili. Privoščim jima. Glede na to, kar so moje oči videle na kmetiji, pa menim, da njuno razmerje zaradi Ninega značaja nima prihodnosti. Jaz pri tej stvari ne igram nobene vloge. Naj bosta skupaj in naj delata, kar si želita. V njuno zvezo se ne vtikujem. Mislila sem, da smo v normalnih stikih, družili smo se. Ambrož me je po šovu poklical, šli smo na kavo ... Res sem šokirana," je za Žurnal24 Ninine besede pokomentirala njena nekdanja sotekmovalka, ki tudi pravi, da ji je popolnoma vseeno, ali sta skupaj ali ne. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.