Magazin > VIP
52137 ogledov

Nina Radi spregovorila o udarcu usode: "Vsi imamo omejen čas"

nina radi POP TV
Za odločitvijo, da se ne postriže preveč, tiči žalostna in težka zgodba.

nina radi | Avtor: Instagram Instagram
Zvezda Kmetije in Sanjskega moškega, Nina Radi, se je pred kratkim postrigla. Še pred obiskom frizerja je za mnenje vprašala svoje sledilce, ki so bili proti drastičnim spremembam. Nina je razložila, zakaj jih je ubogala in svoje dolge svetle lase skrajšala le za 10 centimetrov.

"Bolj se počutim ženstveno, saj sem izgubila polovico las zaradi zdravljenja z rakom," je povedala in dodala: "Bitka se je začela za novo leto 2016 in trajala je dolgi dve leti. Od takrat nosim podaljške. Rak nas ne vpraša, ali smo dovolj stari, smo se zmožni boriti, se bomo borili, enostavno pride, ko najmanj pričakuješ. Vsi imamo na Zemlji omejen čas, ne vemo, koliko časa nam je preostalo, zato cenite svoje zdravje, cenite svoje bližnje, najdite smisel življenja in v tem uživajte, ker nikoli ne veste, kdaj se bo vse skupaj končalo."

Nina se je ob tej priložnosti zahvalila še za podporo. "Ne obupajte, ko pridejo težki trenutki v vašem življenju. Vedno sledite svojim sanjam in svojemu srcu. Življenje je prekratko, da bi bili razočarani, da se niste dovolj potrudili za nekaj, kar ste si močno želeli," še svetuje lepotička. 

Več o njenem boju z boleznijo in hudo poškodbo, si lahko preberete TUKAJ.

Komentarjev 1
  • Elda_Salgado 12:09 09.februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎