Tina Maze prvič spregovorila o svoji hčerki

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Tina Maze je za italijansko revijo prvič spregovorila o hčerki.
Oglej si celoten članek

Nekdanja slovenska smučarka virtuozinja Tina Maze, ki je lansko leto povila svojo prvorojenko Anouk,  je na vprašanje za italijansko revijo, ali drži, da njena hči lahko spremlja le nastope smučarke Mikaele Shiffrin, odgovorila pritrdilno, piše portal njena.si. "Kako ste izvedeli? Da, je res, ampak gre za mešanico med šalo in resnico. Mikaela je v slalomu številka ena, zato je za mojo hči dobro, da spremlja njo," je priznala Mazejeva. 

Prvič v zgodovini Pet let od edinstvenega dosežka Mazejeve

Tina je še razkrila, da Mikaelo resnično občuduje in verjame, da bo ravno ona tista, ki bo slej kot prej osvojila rekord v številu zmag, to je 86, ki ga sicer drži legendarni Ingemar Stenmark.

Cmok v grlu Tina Maze: Imela sem tumor

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 15:45 15. Februar 2019.

    Tina se je pa full postarala na tej fotki...

  • 14:38 15. Februar 2019.

    Za krepat, pa ne moreš verjeti. Še vedno v vseh medijih objavljajo njen tumor, a sedaj je pa na vrsti …

  • 09:57 15. Februar 2019.

    €€€€ kopnijo, hitor malo pred objektiv, da ne bo samo Ilka spredaj!!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.