Prodajalke razkrile, kaj najbolj mika tatove

Foto: Profimedia
Bi si mislili, da je med najpogosteje ukradenimi predmeti tudi lepilo za zobne proteze?
Oglej si celoten članek

Prodajalke so za hrvaški portal Miss7 razkrile, kateri so tisti izdelki, ki v trgovinah najbolj privlačijo žeparje. V supermarketih so magnet za nepridiprave pakirane salame, paštete, siri, čokolade, kava in konzerve, pa tudi drage kreme, brivniki in baterije. Pri trgovinskih tatovih je menda zelo priljubljeno tudi surovo maslo.

V drogerijah tatove najbolj privlačijo parfumi in maskare, takoj za tem pa nakit, lasnice, barve za lase in lepila za zobne proteze. Zelo priljubljeni so tudi izdelki, ki so zapakirani v škatle, še posebno kozmetični darilni paketi. 

V trgovinah z oblačili pa so med tatovi na prvem mestu priljubljenosti kavbojke in spodnji deli trenirk. Masovno se krade tudi moške in ženske spodnjice, nakit ter sončna očala. Za krajo najmanj všečne so majice in obleke. 

Magazin Posnela fotografijo psa pokojnega sina in doživela čudež

bizarno Rop: Ne boste verjeli, koliko ur je skrila v svojo nožnico!

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.