Razkritje Gwyneth Paltrow in Angeline Jolie: Bili sva zlorabljeni!

Foto: Profimedia Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow
O zlorabi spregovorilo še več zvezdnic.
Oglej si celoten članek

Vedno več zvezdnic, med drugim tudi Gwyneth Paltrow in Angelina Jolie, potrjuje zgodbo New York Timesa, ki je šokiral z zgodbo o producentu Harvey Weinsteinu. Ta naj bi namreč zlorabil več žensk, predvsem igralk, s katerimi je sodeloval.

Magazin Lov na zločinca: Angelina Jolie bi ga morala zvabiti na večerjo

V zgodbi je razkrito tudi, da je ameriški producent zlorabil tudi Gwyneth in Angelino. Paltrow je newyorškemu dnevniku zaupala svojo zgodbo. Weinstein naj bi jo skušal zvabiti v spalnico, ko je bila stara 22 let. Preden so začeli snemati film Emma, jo je Weinstein povabil v svojo hotelsko sobo na sestanek. Tam jo je začel otipavati in ji predlagal, da gresta v spalnico. Prestrašena Gwyneth je ponudbo zavrnila in odšla ter o tem, kaj se je zgodilo povedala svojemu takratnemu fantu Bradu Pittu. Tega je njena zgodba zelo pretresla, zato se je soočil s producentom in mu zagrozil, da se kaj takega ne bo nikoli več zgodilo.  Da je Brad branil Gwyneth so za CNN potrdili tudi viri blizu igralca.

Foto: Profimedia Harvey Weinstein Da je Weinstein zlorabljal dekleta oziroma ženske, s katerimi je sodeloval, pa je za Times potrdila tudi Angelina Jolie. "V mladosti sem imela zelo slabo izkušnjo s Harveyjem Weinsteinom in zato sem se odločila, da nikoli več ne sodelujem z njim ter o njem poskušam posvariti druge igralke. Takšen odnos do žensk v katerem koli poslu ali državi ni sprejemljivo," je za New York Times povedala Angelina.

Medijski predstavnik producenta je podal javno izjavo, v kateri trdi, da Weinstein vse zanika: "Vse obtožbe, da naj bi jih silil v seks, gospod Weinstein zanika. Zanika tudi, da bi kdajkoli katerokoli od žensk napadel."

Weinstein, producent, ki je bil odpuščen iz lastnega podjetja Weinstein Company, naj bi se pred nekaj dnevi sam odločil za zdravljenje, zato se je že preselil v zasebno kliniko, kjer naj bi mu pomagali, piše Radar Online. To pa še ni vse. Po desetih letih zakona ga je zapustila tudi žena Georgina Clapham. "Odločila sem se, da zapustim svojega moža. Srce se mi lomi zaradi vseh žensk, ki so doživele neopisljivo bolečino zaradi njegovih dejanj. Moja prioriteta je skrb za moje otroke, zato medije prosim, da to spoštujejo in da spoštujejo mojo zasebnost," je povedala modna oblikovalka, ki sodeluje z modno hišo Marchesa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:42 12. Oktober 2017.

    Če hoče bit zvezda,potem mora spolovilčko kdaj pa kdaj dat na uporabo tut tistim,ki ji to omogočjo,ker drugače je "niko …

  • 20:11 11. Oktober 2017.

    Čakam, da se oglasi Klementina in reče, da je Harvey pač Harvey.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.