Proeski še vedno živ?

Foto: Robert Anic/PIXSELL
Foto: Robert Anic/PIXSELL
Makedonski novinar Zoran Božinovski trdi, da je makedonski pevec Toše Proeski še vedno živ.
Oglej si celoten članek

Makendonski novinar Zoran Božinovski je po tiralici Interpola zaradi vohunjenja, izsiljevanja in kriminala pristal v novosadskem zaporu. Policija je po njegovi aretaciji preiskala njegovo stanovanje, zaplenila pa računalnike in dokumentacijo, poroča hrvaši Tportal. Novinar še vedno trdi, kar je že večkrat poudaril v preteklosti, da je pevec Toše Proeski še vedno živ.

Božinovski je znan po tem, da je napisal knjigo "Toše Proeski, žrtev kriminalnih klanov", v njej pa pojasnjuje, da pevec ni umrl v prometni nesreči pri Novi Gradiški. Pravi, da ne obstaja niti en dokaz o njegovi smrti, dodal pa je še, da tovornjaka, v katerega je trčil njegov avtomobil, sploh ni bilo. Predvideva, da je v celotno zadevo vpleten Vatikan, ki je ščitil pevca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:37 10. November 2013.

    Živ je. Včeraj je pri meni igral tarok.

  • 11:11 10. November 2013.

    Slučajno sem se peljal mimo 1h po nesreči , ko je policija še uredovala in videl razbitine in z oljem …

  • 08:32 10. November 2013.

    Živ ja, tako kot Elvis, Jackson in še kdo...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.