Magazin > VIP
347 ogledov

Proeski še vedno živ?

Toše Proeski Robert Anic/PIXSELL
Makedonski novinar Zoran Božinovski trdi, da je makedonski pevec Toše Proeski še vedno živ.

Makendonski novinar Zoran Božinovski je po tiralici Interpola zaradi vohunjenja, izsiljevanja in kriminala pristal v novosadskem zaporu. Policija je po njegovi aretaciji preiskala njegovo stanovanje, zaplenila pa računalnike in dokumentacijo, poroča hrvaši Tportal. Novinar še vedno trdi, kar je že večkrat poudaril v preteklosti, da je pevec Toše Proeski še vedno živ.

Božinovski je znan po tem, da je napisal knjigo "Toše Proeski, žrtev kriminalnih klanov", v njej pa pojasnjuje, da pevec ni umrl v prometni nesreči pri Novi Gradiški. Pravi, da ne obstaja niti en dokaz o njegovi smrti, dodal pa je še, da tovornjaka, v katerega je trčil njegov avtomobil, sploh ni bilo. Predvideva, da je v celotno zadevo vpleten Vatikan, ki je ščitil pevca.

Komentarjev 3
  • ac-dc 14:37 10.november 2013.

    Živ je. Včeraj je pri meni igral tarok.

  • Žurnalček 11:11 10.november 2013.

    Slučajno sem se peljal mimo 1h po nesreči , ko je policija še uredovala in videl razbitine in z oljem in antifrizem polito cestišče na sredini AC , kakor tudi razbitino , ki je končala na desni ob zviti vsaj ...prikaži več mislim varovalni ograji. Takrat nisem vedel , da gre za njegovo nesrečo , za katero sem zvedel šele v NS po 4h. V našem avtu namreč zaradi pietete do pokojnokov ni radia.

  • Stolp 08:32 10.november 2013.

    Živ ja, tako kot Elvis, Jackson in še kdo...