Prometna nesreča na Alešu (Poroka na prvi pogled) pustila posledice

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Objavil fotografijo iz Univerzitetnega rehabilitacijskega Inštituta Republike Slovenije - Soča.
Oglej si celoten članek

Aleš iz Poroke na prvi pogled je pred nekaj dnevi na družbenih omrežjih objavil posnetek iz Univerzitetnega rehabilitacijskijskega Inštituta Republike Slovenije - Soča. Za naš medij je razložil, da se tam zdravi zaradi strganih vezi v ramenskem obroču. "Hodim na ultrazvok, delovne terapije in na bazen, da bi se ojačale druge mišice v ramenskem obroču. Pred enim letom sem imel prometno nesrečo. Nekdo me je izsilil in sem imel totalko," je še dejal.

Aleš je imel v šovu smolo, saj se z ženo Jasmino nista ujela. Dejal je, da je celo dvakrat jokal. A Aleša bomo kmalu spet gledali na malih ekranih, saj mu bodo našli novo nevesto. Po naših informacijah gre za znan obraz. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:53 21. Marec 2023.

    Mes me zanima katera se spet kiti z nazivom znani obraz. Verjetno kakšna glupka, ki smo jo že gledali v …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.