Prosimo, vrnite izdelek

Foto: Hofer
Foto: Hofer
Hofer naproša kupce, da v trgovino vrnejo izdelek KORNGOLD – Pripravljena mešanica za kruh (vrsta: rženi kruh, 1 kg).
Oglej si celoten članek

Spoštovani kupci,


pri izdelku "pripravljena mešanica za kruh" proizvajalca Friessinger Mühle (vrsta: rženi kruh), je bilo ugotovljeno, da izdelek vsebuje jajčne beljakovine v sledovih. Kot tak bi izdelek na embalaži moral imeti opozorilo za alergike. Izdelek je popolnoma ustrezen in neškodljiv za vse, ki niso alergični na jajčne beljakovine.

Pri podjetju Hofer smo zato vrsto “rženi kruh” takoj v celoti umaknili iz prodaje. Do sedaj ni prišlo do kakršnih koli reklamacij.

Vse kupce, ki so izdelek kupili, vljudno naprošamo, da ga vrnejo v najbližjo poslovalnico. Povrnili bomo celotno kupnino.

Vaš Hofer

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.