Proti gubicam z medom

Foto: Žurnal24 lepotica, obraz, nega Foto: Žurnal24 maska, mango Foto: Žurnal24 lepotica, med, obraz Foto: Žurnal24 med, maska Foto: Žurnal24 lepotica, voda, nega
Če prisegate na naravno, pojav gubic upočasnite s sladkimi medenimi maskami in nego, ki si jo lahko privoščite tudi doma.
Oglej si celoten članek

Med je prava izbira za pomlajevalno nego kože. Medene maske kožo nahranijo, navlažijo, zavirajo nastanek prvih gubic, nežne gubice gladijo, v pravi kombinaciji pa so primerne tako za suho kot mastno kožo.

Začnite s pilingom
Nego začnite s pilingom, poleg obraza pa bodite pozorni tudi na vrat in dekolte. Piling naj postane sestavni del vsakotedenske hranilne nege. Enostaven piling naredite kar iz morske soli. Obraz, vrat in dekolte predhodno navlažite z vodo, na predele nanesite sol in kožo s krožnimi gibi nežno zmasirajte. Pomagajte si z vatno blazinico ali vlažno krpico. Na obrazu bodite pozorni na T-območje, s pilingom pa se izognite predelom okoli oči. Sol sperite s hladno vodo.

Sladko razvajanje
Osnovno medeno masko, primerno tako za suho kot mastno kožo, pripravite iz medu in jajca. Če je vaša koža suha, uporabite rumenjak, če je mastna, pa beljak. Potrebujete še žlico medu, žličko olivnega olja in žličko mleka. Masko zmešajte, nanesite na obraz, pustite učinkovati 20 minut in sperite s toplo vodo.

Masko, pravo za vas, poiščite v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.