Prsata roparska banda

Foto: Žurnal24 Kdo bi se ubranil takšnega ropa?
Ko mislimo, da so roparji uporabili že vse taktike, se v Ugandi pojavijo tatice, ki moške začarajo s prsmi. Žrtve nato omedlijo.
Oglej si celoten članek

Po poročilih ugandske policije Kampali grozi neobičajna kriminalna skupina, ki ropa na sicer neobičajen, a strašno prijeten način. Rezultati preiskave kažejo, da so v največji nevarnosti moški, ki obiskujejo bare.

Najprej jih omamijo
Slednji morajo biti nadvse previdni, s kom se družijo. Pojavila se je namreč skupina deklet, ki si prsi maže s kloroformom in z njim uspava žrtve. Omamljene moške žrtve se iz mamljivega spanca zbudijo brez denarja.

"Na prsi nanesejo kemikalije, izberejo moškega in z njim spijejo nekaj pijač. Žrtve kasneje najdemo nezavestne in brez denarnic!" je zgrožen predstavnik policije Fred Enanga.

Gole žrtve
"Za sabo ne puščajo sledi. Poleg denarja pa s seboj odnesejo tudi obleko. Večkrat se je že zgodilo, da smo žrtve našli gole. Ko se prebudijo iz nezavesti, se razen romantike ničesar ne spomnijo. Zato pozivamo vse moške, da so previdni, saj morebitnih osumljenk nimamo."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.