Magazin > Bizarno
17 ogledov

Prsata roparska banda

Kdo bi se ubranil takšnega ropa? Žurnal24 main
Ko mislimo, da so roparji uporabili že vse taktike, se v Ugandi pojavijo tatice, ki moške začarajo s prsmi. Žrtve nato omedlijo.

Po poročilih ugandske policije Kampali grozi neobičajna kriminalna skupina, ki ropa na sicer neobičajen, a strašno prijeten način. Rezultati preiskave kažejo, da so v največji nevarnosti moški, ki obiskujejo bare.

Najprej jih omamijo
Slednji morajo biti nadvse previdni, s kom se družijo. Pojavila se je namreč skupina deklet, ki si prsi maže s kloroformom in z njim uspava žrtve. Omamljene moške žrtve se iz mamljivega spanca zbudijo brez denarja.

"Na prsi nanesejo kemikalije, izberejo moškega in z njim spijejo nekaj pijač. Žrtve kasneje najdemo nezavestne in brez denarnic!" je zgrožen predstavnik policije Fred Enanga.

Gole žrtve
"Za sabo ne puščajo sledi. Poleg denarja pa s seboj odnesejo tudi obleko. Večkrat se je že zgodilo, da smo žrtve našli gole. Ko se prebudijo iz nezavesti, se razen romantike ničesar ne spomnijo. Zato pozivamo vse moške, da so previdni, saj morebitnih osumljenk nimamo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.