Prsi so ji rešile življenje

Foto: FameFlynet Pictures
Foto: FameFlynet Pictures
Manekenka se je med potjo domov po neki zabavi zaletela v drevo, vendar jo je na srečo dobro odnesla zaradi svojih ogromnih prsi, ki so v tem primeru delovale kot zračne blazine.
Oglej si celoten članek

Brazilska manekenka Sheyla Hershey se je proslavila s svojimi ogromnimi umetnimi baloni, ki pa so ji nedavno zelo dobro služili tudi v prometni nesreči. Temnolasa lepotička se je namreč pred kratkim znašla v nezgodi, ko se je vračala domov po zabavi po Super Bowlu in izgubila nadzor nad svojim vozilom ter se zaletela v drevo. Ob tem pa ni utrpela poškodb, saj so v tem primeru njene prsi delovale kot zračne blazine.

Policisti so kasneje ugotovili, da je bila manekenka vinjena in ni bila pripeta z varnostnim pasom, Sheylo, ki je sicer zanikala, da bi bila pijana, pa izpustili proti varščini.

Manekenka je sicer znana po svojih številnih silikonskih vsadkih. Trenutno njena košarica šteje 38KKK, vendar lepotička že načrtuje nove operacije, s katerimi bi si jih povečala na velikost 38 MMM.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.