Magazin > Bizarno
21 ogledov

Prsi so ji rešile življenje

Hershey Sheyla FameFlynet Pictures
Manekenka se je med potjo domov po neki zabavi zaletela v drevo, vendar jo je na srečo dobro odnesla zaradi svojih ogromnih prsi, ki so v tem primeru delovale kot zračne blazine.

Brazilska manekenka Sheyla Hershey se je proslavila s svojimi ogromnimi umetnimi baloni, ki pa so ji nedavno zelo dobro služili tudi v prometni nesreči. Temnolasa lepotička se je namreč pred kratkim znašla v nezgodi, ko se je vračala domov po zabavi po Super Bowlu in izgubila nadzor nad svojim vozilom ter se zaletela v drevo. Ob tem pa ni utrpela poškodb, saj so v tem primeru njene prsi delovale kot zračne blazine.

Policisti so kasneje ugotovili, da je bila manekenka vinjena in ni bila pripeta z varnostnim pasom, Sheylo, ki je sicer zanikala, da bi bila pijana, pa izpustili proti varščini.

Manekenka je sicer znana po svojih številnih silikonskih vsadkih. Trenutno njena košarica šteje 38KKK, vendar lepotička že načrtuje nove operacije, s katerimi bi si jih povečala na velikost 38 MMM.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.