Prvi posnetek igralca po nesreči, zaradi katere je še vedno v kritičnem stanju

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Čez nogo mu je zapeljal snežni plug.
Oglej si celoten članek

Zvezdnik Jeremy Renner je na prvi dan novega leta s snežnim plugom čistil dvorišče, ko je prišlo do grozljive nesreče. Plug je zapeljal čez njegovo nogo, zaradi česar je izgubil veliko krvi. S helikopterjem so ga prepeljali v bolnišnico. Njegovo stanje je bilo in je še vedno kritično, a stabilno. “Jeremy napreduje, je pri zavesti, govori in ostaja optimističen. Še vedno je na intenzivnem oddelku, njegovo stanje je kritično, a stabilno," je včeraj zvečer povedala njegova predstavnica za stike z javnostjo in dodala, da so ga vsa sporočila podpore zelo ganila. "Družina še vedno prosi za vaše pozitivne misli," še pravi Rennerjeva predstavnica za medije.

Medtem se je iz bolnišnične postelje s fotografijo oglasil tudi igralec. "Hvala za vaše ljubeznive besede. Trenutno sem preveč šibek, da bi tipkal, a vsem pošiljam ljubezen," je zapisal.

Več o njegovih poškodbah si lahko preberete TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.